Retourneren

Retourneren

Bij FIFTY8 Lifestyle mogen artikelen altijd binnen 14 dagen worden geruild of retour worden gebracht. Voorwaarde voor het omruilen of retourneren is dat artikelen ongedragen en onbeschadigd zijn. Artikelen dienen voorzien te zijn van originele prijskaartjes en eventueel verpakking. Niet alle artikelen kunnen worden geruild of retour gebracht. Levensmiddelen en gedragen artikelen kunnen niet retour. Voldoet het retour gestuurde niet aan deze voorwaarden dan zijn wij in de mogelijkheid om de retourzending te weigeren.

Op artikelen welke zijn aangeschaft in de winkelen geven wij geen geld retour. Deze kun je ruilen voor een ander item, of je krijgt een tegoedbon. 

Omruilen

Als je een artikel wilt omruilen, kun je hier altijd mee langskomen in de winkel. Dan zorgen we dat de artikelen worden omgeruild. Woon je te ver weg van onze winkel? Dan kun je het artikel met het ingevulde retourformulier retour sturen naar onze winkel. Je dient dan zelf het artikel opnieuw via de webshop te bestellen. De kosten van de retourzending nemen wij op ons. Deze worden later retour gestort.

 

Retourneren

Als je een artikel retour wilt sturen dien je het bijgeleverde formulier geheel in te vullen. Wij raden je aan om de bestelling aangetekend retour te sturen. Zo ontvang je een track&trace code en kunnen we altijd achterhalen waar de zending is. Als verzender ben je verantwoordelijk voor de retourzending.

 

Terugbetaling

Na ontvangst van jouw retourzending storten we binnen 14 dagen het bedrag retour. Voor eventueel gebruikte cadeaubonnen of kortingscodes ontvangt u een nieuwe cadeaubon of code.

 

Kosten

  • Bij een volledige retourzending krijg je het aankoopbedrag incl. bezorgkosten terug. De kosten van de retourzending zijn voor u.
  • Stuur je een gedeelte van uw aankoop retour, dan krijg je alleen het bedrag van de retour gestuurde items terug. De kosten van de retourzending zijn ook voor jezelf.
  • Ruil uje een artikel om, dan zullen we éémalig de retourkosten retour storten. 

 

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op via klantenservice@fifty8.nl of 0578-572374

 

Retour adres

FIFTY8 Lifestyle

Dorsstraat 73a

8171BM Vaassen

 

>>>Download hier ons retour formulier<<<